Over mij


Henk van de Burgwal haalde in april 2000 het SVM diploma voor de Makelaardij in onroerende zaken en werd op 28-2-2001 als makelaar be√ędigd door de rechtbank te Zwolle.

Vanaf 1 september 2001 is Henk van de Burgwal zelfstandig werkzaam als makelaar/taxateur in de regio van Lelystad. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit woningtaxaties.

Henk van de Burgwal is ingeschreven in het register VastgoedCert, kamer Wonen/MKB te Rotterdam op 10-12-2007 onder nummer RMT07.131.3548.

Tevens is hij ingeschreven als Register Taxateur (RT) bij het NRVT onder nummer RT661340232. Als centraal register van vastgoed taxateurs houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie.

Daarnaast is hij lid van VastgoedPRO; de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoedprofessionals verenigd en georganiseerd zijn. VastgoedPRO is aangesloten bij de geschillencommissie. Van toepassing zijn de Algemene Consumenten Voorwaarden zoals overeengekomen tussen VastgoedPRO, Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond per 1 februari 2010.

Taxaties in Lelystad, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen

Voor zowel particuliere huizenbezitters als tussenpersonen en geldverstrekkers voert Henk van de Burgwal in een straal van 20 km taxaties uit in verband met:

  • De aan- of verkoop van een woning
  • De financiering van een woning
  • Het oversluiten van een hypotheek
  • De financiering van een verbouwing
  • De waardebepaling bij een boedelverdeling